Help mij

Bewindvoering Amersfoort

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Amersfoort zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Amersfoort en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Amersfoort en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amersfoort »

In Amersfoort werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Amersfoort

Rechtbank Amersfoort

De aanvragen voor bewind in Amersfoort dienen wij in bij de Rechtbank Amersfoort. In de regio Amersfoort is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Amersfoort
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Amersfoort gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amersfoort »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Amersfoort samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Amersfoort met diverse organisaties samen:

Plan een telefonisch adviesgesprek