Help mij

Bewindvoering Amsterdam

Zoek jij bewindvoering in de regio Amsterdam zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een bewindvoerder krijgt toegewezen? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Amsterdam en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Amsterdam en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amsterdam »

In Amsterdam werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Amsterdam

Rechtbank Amsterdam

In de regio Amsterdam werken wij veel samen met de Rechtbank Amsterdam inzake beschermingsbewind. Tevens zijn wij erkend door het Landelijk Kwaliteitsbureau waardoor wij als bewindvoerder kunnen optreden bij de rechtbanken.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Amsterdam
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Amsterdam gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Amsterdam »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Amsterdam samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Amsterdam met diverse organisaties samen:

BONJO

BONJO

In de regio Amsterdam werken wij samen met BONJO om de belangen van de (ex-)gedetineerden te behartigen. Wij ondersteunen daarin met het beheren van de financiën.
SurAnt

SurAnt

SurAnt ondersteunt Aktiva in de regio Amsterdam met een brede vorm van dienstverlening. Zo bieden zij een Klusloket, Soosactiviteiten, Groepsgesprekken, Schuldhulp aan gedetineerden, Leer-werktraject en Mindfulness.
MDHG

MDHG

Binnen de regio Amsterdam werken wij samen met MDHG. Veel cliënten van deze organisatie worden door onze bewindvoerders ondersteund.
Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

In de regio Amsterdam werken wij samen met de Gemeente Amsterdam inzake aanvragen voor schuldhulpverlening. Waar wij ondersteuning bieden in de financiën ondersteunt de Gemeente in schuldhulpverlening.
Leger des Heils – Vast en Verder Noord-Holland

Leger des Heils – Vast en Verder Noord-Holland

In Amsterdam werken wij veel samen met het Leger des Heils om onze gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Wij bieden ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Amsterdam algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Amsterdam ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Amsterdam hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek