Help mij

Bewindvoering Assen

Zoek je bewindvoering in de regio Assen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en een eigen bewindvoerder voor jou klaar staat? Kies dan in Assen voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Assen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Assen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Assen »

In Assen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Assen dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Assen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Assen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Assen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Assen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Assen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Assen met diverse organisaties samen:

De Zorgzaak Assen

De Zorgzaak Assen

Wij werken in Assen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Assen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
AndersOm Thuisbegeleiding

AndersOm Thuisbegeleiding

Wij werken in Assen samen met Andersom Thuisbegeleiding. Deze samenwerking in Assen is gericht om participatie van kwetsbare mensen te vergroten.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Assen waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Promens Care Assen

Promens Care Assen

Wij werken in Assen samen met Promens Care. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Assen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Assen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek