Help mij

Bewindvoering Dalfsen

Bent u in de regio Dalfsen op zoek naar een bewindvoerder die voor u voortaan de financiën kan regelen? Neem dan contact op met Aktiva om zo snel mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Bent u woonachtig in Dalfsen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Dalfsen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dalfsen »

In Dalfsen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Dalfsen dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Dalfsen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Dalfsen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Dalfsen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dalfsen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dalfsen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Dalfsen met diverse organisaties samen:

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Dalfsen samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Dalfsen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Dalfsen een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Dalfsen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Dalfsen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Dimence Regio Zwolle

Dimence Regio Zwolle

Wij werken in Dalfsen samen met Dimence. Deze samenwerking in Dalfsen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Plan een telefonisch adviesgesprek