Help mij

Bewindvoering Deventer

Zoek je bewindvoering in de regio Deventer zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Deventer en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Deventer en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

In Deventer werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Deventer dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Deventer is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Deventer
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Deventer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Deventer samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Deventer met diverse organisaties samen:

Dimence Regio Deventer

Dimence Regio Deventer

Wij werken in Deventer samen met Dimence. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Sociaal Team Deventer

Sociaal Team Deventer

Heeft u ondersteuning nodig en wilt u kijken of de gemeente daarin kan ondersteunen. Dan kunt u voor zorgvraagstukken contact opnemen met het Sociaal Team.
Tactus Deventer

Tactus Deventer

Tactus en Aktiva werken in de regio Deventer aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Deventer.
Iriszorg Deventer

Iriszorg Deventer

Wij werken in Deventer samen met Iriszorg. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te bieden op het gebied van verslaving, woonsituatie, financiën of werk.
BAD: Budget Adviesbureau Deventer

BAD: Budget Adviesbureau Deventer

Voor hulp bij schulden kunt u in Deventer bij het BAD terecht. Aktiva betaalt de vaste lasten en het BAD de schulden. Een uitstekende samenwerking!
Plan een telefonisch adviesgesprek