Help mij

Bewindvoering Epe

Zoek je in de regio van Epe bewindvoering of hulp bij het oplossen van jouw schulden? Bewindvoering in Epe wordt al meer dan 10 jaar verzocht door de bewindvoerders van Aktiva.

Bent u woonachtig in Epe en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Epe en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Epe »

In Epe is Aktiva erkend door de rechtbank Apeldoorn waar de aanvragen voor bewindvoering worden ingediend.

Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Epe dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Epe is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Erkend bewindvoerderskantoor
  • Binnen 24 uur teruggebeld
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Epe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Epe »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Epe samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Epe met diverse organisaties samen:

MEE

MEE

In Epe werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Limor

Limor

Wij werken in Epe samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Epe is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Epe ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Epe hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Epe werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Epe algemene ondersteuning
Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Epe dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Epe is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek