Help mij

Bewindvoering Haarlemmermeer

Zoek jij bewindvoering in de regio Haarlemmermeer zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een bewindvoerder krijgt toegewezen? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Haarlemmermeer en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Haarlemmermeer en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haarlemmermeer »

MEE

MEE

In Haarlemmermeer werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Haarlemmermeer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haarlemmermeer »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Haarlemmermeer samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Haarlemmermeer met diverse organisaties samen:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Haarlemmermeer ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Haarlemmermeer hun cliënten bij financieel beheer.
GGZ

GGZ

In Haarlemmermeer werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Haarlemmermeer is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.
Limor

Limor

Wij werken in Haarlemmermeer samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Haarlemmermeer is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Haarlemmermeer werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Haarlemmermeer algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Haarlemmermeer werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek