Help mij

Bewindvoering Hardenberg

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Hardenberg zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Hardenberg en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hardenberg en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hardenberg »

In Hardenberg werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Hardenberg dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Hardenberg is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Hardenberg
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hardenberg gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hardenberg »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hardenberg samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hardenberg met diverse organisaties samen:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Hardenberg waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
RIBW Groep Overijssel Hardenberg

RIBW Groep Overijssel Hardenberg

Op het gebied van begeleid wonen in Hardenberg ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Dienst Justitiele Inrichtingen – FPC Veldzicht te Balkbrug

Dienst Justitiele Inrichtingen – FPC Veldzicht te Balkbrug

Samen met FPC Veldzicht begeleiden wij (ex)gedetineerden terug naar de (burger)maatschappij. Als bewindvoerder zorgen wij dat de financiën bewaakt worden en er geen betalingsproblemen ontstaan.
Tactus Hardenberg

Tactus Hardenberg

Tactus en Aktiva werken in de regio Hardenberg aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Hardenberg.
Transfore

Transfore

Samen met Transfore in Hardenberg werken wij aan de behandeling van clienten met grensoverschrijvend gedrag. Zo dragen Aktiva en Transfore bij een een veiligere samenleving in Hardenberg
Limor Hardenberg

Limor Hardenberg

Wij werken in Hardenberg samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hardenberg is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek