Help mij

Bewindvoering Hattem

Woon jij in de omgeving van Hattem en kom je er financieel niet meer uit? Dan kan bewindvoering een goede oplossing bieden. Bij bewindvoering helpt een bewindvoerder in de regio van Hattem jou met het beheren van jouw financiën. Zijn er schulden? Geen probleem ook daar kunnen wij jou mee helpen.

Bent u woonachtig in Hattem en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hattem en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hattem »

In Hattem werkt Aktiva samen met de rechtbank Apeldoorn, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Hattem dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Hattem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Persoonlijk contact met jouw bewindvoerder
  • Elke dag telefonisch bereikbaar
  • Binnen 7 dagen een afspraak ingepland

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hattem gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hattem »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hattem samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hattem met diverse organisaties samen:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Hattem werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Hattem algemene ondersteuning
Limor

Limor

Wij werken in Hattem samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hattem is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE

MEE

In Hattem werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Hattem dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Hattem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek