Help mij

Bewindvoering Hellendoorn

Zoek jij bewindvoering in de regio Hellendoorn zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt toegewezen? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Hellendoorn en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hellendoorn en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

In Hellendoorn werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Hellendoorn dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Hellendoorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hellendoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hellendoorn samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hellendoorn met diverse organisaties samen:

‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Hellendoorn mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
MEE

MEE

In Hellendoorn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Hellendoorn dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Hellendoorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Hellendoorn ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Hellendoorn hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek