Help mij

Bewindvoering Het Bildt

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Het Bildt zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Het Bildt en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Het Bildt en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

In Het Bildt werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Het Bildt dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Het Bildt is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Het Bildt
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Het Bildt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Het Bildt samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Het Bildt met diverse organisaties samen:

Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Het Bildt werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Het Bildt en omstreken.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Het Bildt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Het Bildt. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Het Bildt samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek