Help mij

Bewindvoering Hof van Twente

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Hof van Twente zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Hof van Twente en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hof van Twente en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hof van Twente »

In Hof van Twente werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Enschede

Rechtbank Enschede

De aanvragen voor bewind in Hof van Twente dienen wij in bij de Rechtbank Enschede. In de regio Hof van Twente is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Hof van Twente
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hof van Twente gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hof van Twente »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hof van Twente samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hof van Twente met diverse organisaties samen:

Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Hof van Twente samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hof van Twente is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Hof van Twente samen met Dimence. Deze samenwerking in Hof van Twente is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Hof van Twente ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Hof van Twente
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Hof van Twente. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Hof van Twente aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Hof van Twente.
Plan een telefonisch adviesgesprek