Help mij

Bewindvoering Hoogezand-Sappemeer

Zoek jij bewindvoering in de regio Hoogezand-Sappemeer zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor bewindvoering bij Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Hoogezand-Sappemeer en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hoogezand-Sappemeer en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

In Hoogezand-Sappemeer werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Hoogezand-Sappemeer dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Hoogezand-Sappemeer is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Hoogezand-Sappemeer
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hoogezand-Sappemeer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hoogezand-Sappemeer samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hoogezand-Sappemeer met diverse organisaties samen:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Humanitas. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Hoogezand-Sappemeer daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
GKB Hoogezand-Sappemeer

GKB Hoogezand-Sappemeer

Samen met het GKB Hoogezand-Sappemeer werken wij aan het schuldenvrij maken en houden bij huishoudens in de regio Hoogezand-Sappemeer.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek