Help mij

Bewindvoering Lelystad

Op zoek naar een professionele bewindvoerder in Lelystad? Wij van Aktiva zijn in Lelystad de expert op het gebied van bewindvoering en helpen jou graag verder.

Bent u woonachtig in Lelystad en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Lelystad en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lelystad »

In Lelystad werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Lelystad

Rechtbank Lelystad

De aanvragen voor bewind in Lelystad dienen wij in bij de Rechtbank Lelystad. In de regio Lelystad is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Lelystad
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Lelystad gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Lelystad »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Lelystad samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Lelystad met diverse organisaties samen:

Tactus Lelystad

Tactus Lelystad

Tactus en Aktiva werken in de regio Lelystad aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Lelystad.
MDF Maatschappelijke Dienst Flevoland

MDF Maatschappelijke Dienst Flevoland

MDF helpt u in Lelystad bij het omgaan met en het oplossen van problemen in uw dagelijks leven.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Lelystad ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Lelystad hun cliënten bij financieel beheer.
Vitree Jeugdzorg Lelystad

Vitree Jeugdzorg Lelystad

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Lelystad. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Plan een telefonisch adviesgesprek