Help mij

Bewindvoering Oldenzaal

Zoek jij bewindvoering in de regio Oldenzaal zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Oldenzaal en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Oldenzaal en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

In Oldenzaal werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Enschede

Rechtbank Enschede

De aanvragen voor bewind in Oldenzaal dienen wij in bij de Rechtbank Enschede. In de regio Oldenzaal is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Oldenzaal
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Oldenzaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldenzaal samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Oldenzaal met diverse organisaties samen:

Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Oldenzaal ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met Dimence. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Oldenzaal aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Oldenzaal.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Oldenzaal
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Oldenzaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek