Help mij

Bewindvoering Ommen

Ben je op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Ommen? Wij van Aktiva helpen jou graag verder met bewindvoering in Ommen.

Bent u woonachtig in Ommen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Ommen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

In Ommen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Ommen dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Ommen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Ommen
  • Gemotiveerde professionele bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Ommen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Ommen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Ommen met diverse organisaties samen:

RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Ommen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Dimence Regio Zwolle

Dimence Regio Zwolle

Wij werken in Ommen samen met Dimence. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Ommen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Ommen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Ommen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Ommen een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Ommen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Ommen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Plan een telefonisch adviesgesprek