Help mij

Bewindvoering Raalte

Bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Raalte? Wij van Aktiva helpen u graag verder.

Bent u woonachtig in Raalte en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Raalte en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

In Raalte werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Raalte dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Raalte is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Raalte
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Raalte gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Raalte samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Raalte met diverse organisaties samen:

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Raalte daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Raalte samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Raalte ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Raalte samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Raalte samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Raalte is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Raalte aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Raalte.
Plan een telefonisch adviesgesprek