Help mij

Bewindvoering Urk

Op zoek naar een professionele bewindvoerder in Urk? Wij van Aktiva helpen u graag verder.

Bent u woonachtig in Urk en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Urk en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Urk »

In Urk werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Lelystad

Rechtbank Lelystad

De aanvragen voor bewind in Urk dienen wij in bij de Rechtbank Lelystad. In de regio Urk is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Urk
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Urk gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Urk »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Urk samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Urk met diverse organisaties samen:

‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Urk mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Urk ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Urk hun cliënten bij financieel beheer.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Urk. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners is dé expert op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers. Zij hebben deze dienstverlening in 1994 geïntroduceerd in Nederland vanuit de overtuiging dat burgers die ondernemer zijn ook geholpen moeten worden.
Tactus Lelystad

Tactus Lelystad

Tactus en Aktiva werken in de regio Urk aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Urk.
Triade Lelystad

Triade Lelystad

Samen met Triade ondersteunen wij in de regio Urk cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Wij ondersteunen hen in de financiën en proberen gedurende het traject taken weer zelfstandig te laten uitvoeren.
Plan een telefonisch adviesgesprek