Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud

Bewindvoerder in Waadhoeke

Een bewindvoerder beschermt je tegen schuldeisers. Zodra je bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Jouw gezin krijgt dan geen schuldeisers meer aan de deur waardoor je een heleboel rust terugkrijgt.

Bewindvoering in Waadhoeke

Bewindvoering in Waadhoeke is een beschermende maatregel van de rechtbank gericht op het beheren van de financiën voor inwoners in en rondom Waadhoeke. Ben jij minder zelfredzaam en is er een bepaalde noodzaak om de financiën uit handen te geven? Onze bewindvoerders helpen je graag verder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Heb jij behoefte aan snelle hulp, een luisterend oor door en duidelijke communicatie door een echte professionals, dan moet je bij ons zijn. Vele inwoners van Waadhoeke gingen je al voor.

Gratis een adviesgesprek?

  • Hidden
  • Hidden
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Bewindvoering in Waadhoeke5 sterren gebaseerd op 191 reviews51

Super goede dienstverlening

5 5 1
Super goede dienstverlening! Ik zou iedereen aanraden om bij Aktiva te gaan als ze in de schulden zitten. Super goede dienstverlening! Ik zou iedereen aanraden om bij Aktiva te gaan als ze in de schulden zitten.

Een goed intakegesprek gehad

4 5 1
Ik heb onlangs een intakegesprek gehad met Andzelika en dat is gewoon prima verlopen. Ze was op tijd en alles is duidelijk uitgelegd. Ik heb onlangs een intakegesprek gehad met Andzelika en dat is gewoon prima verlopen. Ze was op tijd en alles is duidelijk uitgelegd.

5/5 Sterren

5 5 1
Ik geef Aktiva een 5 sterren review! Ik geef Aktiva een 5 sterren review!

Wat doet een bewindvoerder in Waadhoeke?

Het belangrijkste deel van het werk van een bewindvoerder in Waadhoeke bestaat uit het beheren van jouw vermogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewindvoerder inzicht krijgt in al je financiële zaken, maar ook de bevoegdheid krijgt om beslissingen te nemen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met jou.

Wil je weten wat een bewindvoerder allemaal doet voor jou? Lees hier meer over het takenpakket van onze bewindvoerders in Waadhoeke.

Overstappen van bewindvoerder in Waadhoeke?

Niet tevreden met de je huidige bewindvoerder in Waadhoeke? Wil je overstappen van bewindvoerder. Als je ervan overtuigd bent dat er een onwerkbare situatie is ontstaan met jouw bewindvoerder, dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen om van bewindvoerder te veranderen. Dit verzoekschrift dien je net als een klacht in bij de kantonrechter. Vul dan het formulier in of lees hoe overstappen van bewindvoerder.

Waarom Aktiva

Zie je het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kan je direct onze hulp inschakelen. Zodra jij je bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met je ingepland.

Je geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank in Waadhoeke en de branchevereniging(en). Op deze manier ben je gegarandeerd van een betrouwbare bewindvoerder.

Met wie werken wij in Waadhoeke samen?

Aktiva werkt in Waadhoeke met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas

In de regio Waadhoeke ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.

Sarphatistraat 4-6
1017 WS
Amsterdam
Netherlands

GGZ

In Waadhoeke werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Waadhoeke is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.

Kaatstraat 18
3513BK
Utrecht
Netherlands

MEE

In Waadhoeke werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
Utrecht
Netherlands

Laatste nieuws