Help mij

Bewindvoering Waadhoeke

In de gemeente Waadhoeke zijn wij zijn wij de specialist als het gaat om bewindvoering en het oplossen van schulden. Onze bewindvoerders hebben meer dan 10 jaar werkervaring en zijn in de regio Waadhoeke het aanspreekpunt voor het oplossen van schulden en het bieden van bescherming in de financiën.

Bent u woonachtig in Waadhoeke en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Waadhoeke en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Waadhoeke »

In Waadhoeke werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Waadhoeke dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Waadhoeke is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • In de meeste gevallen 100% vergoedt
  • Binnen 24 uur een afspraak ingepland
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Waadhoeke gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Waadhoeke »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Waadhoeke samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Waadhoeke met diverse organisaties samen:

Gemeente Waadhoeke

Gemeente Waadhoeke

In de regio Waadhoeke helpt Aktiva de Gemeente Waadhoeke met het oplossen van schulden van haar inwoners. Aktiva helpt ook met het aanvragen van toeslagen, bijzondere bijstand, kwijtschelding en andere voorzieningen.
Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Waadhoeke dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Waadhoeke is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Waadhoeke samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Waadhoeke is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Waadhoeke samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Waadhoeke is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Plan een telefonisch adviesgesprek