Help mij

Bewindvoering Westerkwartier

Woon je in de regio van Westerkwartier en ben je op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder die samen met jou rust brengt in jouw financiën en de schulden aanpakt? Plan bij ons een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in en ervaar wat wij onze bewindvoerders voor jou kunnen betekenen.

Bent u woonachtig in Westerkwartier en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Westerkwartier en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerkwartier »

In Westerkwartier werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Westerkwartier dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Westerkwartier is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Betrouwbare bewindvoerders
  • Persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een afspraak gepland
  • Jaarlijkse controle door rechtbank en branchevereniging

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Westerkwartier gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerkwartier »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Westerkwartier samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Westerkwartier met diverse organisaties samen:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Westerkwartier werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Westerkwartier algemene ondersteuning
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Westerkwartier samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Westerkwartier is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Westerkwartier dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Westerkwartier is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Westerkwartier

Gemeente Westerkwartier

In de regio Westerkwartier werkt Aktiva samen met de Gemeente Westerkwartier in het kader van schuldhulpverlening en schuldpreventie. Door de inzet van budgetbeheer en bewindvoering ontzorgen wij de gemeente.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Westerkwartier samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Westerkwartier is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek