Help mij

Bewindvoering Westerwolde

Woon je in de regio van Westerwolde en zoek je een bewindvoerder? Bij Aktiva hebben wij uitstekende oplossingen voor bewindvoering en kunnen jou zowel op locatie in Westerwolde als op afstand hulp bieden met bewindvoering en het oplossen van schulden.

Bent u woonachtig in Westerwolde en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Westerwolde en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerwolde »

In Westerwolde werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Westerwolde dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Westerwolde is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Binnen 7 dagen een afspraak
  • Eigen bewindvoerder toegewezen
  • Elke dag telefonisch spreekuur
  • Samenwerking met diverse instanties

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Westerwolde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerwolde »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Westerwolde samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Westerwolde met diverse organisaties samen:

Gemeente Westerwolde

Gemeente Westerwolde

In Westerwolde werkt Aktiva samen met de Gemeente Westerwolde om de schuldenproblematiek aan te pakken. Door de inzet van onze dienstverleningen helpen wij de gemeente aan een stabiele en schuldenvrije toekomst.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Westerwolde werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Westerwolde algemene ondersteuning
Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Westerwolde dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Westerwolde is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
MEE

MEE

In Westerwolde werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek