Help mij

Bewindvoering Wierden

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Wierden zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Wierden en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Wierden en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Wierden »

In Wierden werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Wierden dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Wierden is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Delfzijl
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Wierden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Wierden »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Wierden samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Wierden met diverse organisaties samen:

Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Wierden ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Wierden daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Wierden samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Wierden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Wierden samen met Humanitas. Deze samenwerking in Wierden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Wierden aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Wierden.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Wierden
Plan een telefonisch adviesgesprek