Help mij

Bewindvoering Zuidhorn

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Zuidhorn zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Zuidhorn en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Zuidhorn en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zuidhorn »

In Zuidhorn werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Zuidhorn dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Zuidhorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Zuidhorn
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Zuidhorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zuidhorn »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zuidhorn samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Zuidhorn met diverse organisaties samen:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Zuidhorn samen met Humanitas. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Zuidhorn daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Zuidhorn werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Zuidhorn financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.
Plan een telefonisch adviesgesprek