Help mij

Bewindvoering Zwartewaterland

Bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Zwartewaterland? Wij van Aktiva helpen u graag verder.

Bent u woonachtig in Zwartewaterland en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Zwartewaterland en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

In Zwartewaterland werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Zwartewaterland dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Zwartewaterland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Zwartewaterland
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Zwartewaterland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zwartewaterland samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Zwartewaterland met diverse organisaties samen:

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Zwartewaterland. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Zwartewaterland samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Zwartewaterland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Zwartewaterland samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Plan een telefonisch adviesgesprek