Help mij

Bewindvoering Zwolle

Bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Zwolle? Wij van Aktiva helpen u graag verder.

Bent u woonachtig in Zwolle en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Zwolle en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwolle »

In Zwolle werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Zwolle dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Zwolle is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Zwolle
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Zwolle gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwolle »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zwolle samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Zwolle met diverse organisaties samen:

Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle

Voor het aanvragen van schulddienstverlening in de regio Zwolle werken wij samen met de Gemeente Zwolle. Daarnaast hebben wij ook een samenwerkingsconvenant gesloten i.h.k.v. bijzondere bijstand.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Zwolle samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Zwolle is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Zwolle samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Zwolle is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Zwolle daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Zwolle. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Zwolle een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Plan een telefonisch adviesgesprek