Help mij

Budgetbeheer Borne

Wilt u direct geholpen worden en niet tegen wachtlijsten aanlopen. Neem dan direct contact met ons op voor budgetbeheer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Borne, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borne »

Schulden oplossen in Borne

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Borne.

MEE

MEE

In Borne werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Borne budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Almelo
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Borne gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borne »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Borne samen?

Aktiva werkt in Borne met diverse organisaties samen, waaronder:

Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Borne
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Borne ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Borne samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Borne is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Borne samen met Humanitas. Deze samenwerking in Borne is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Borne aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Borne.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Borne samen met Dimence. Deze samenwerking in Borne is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Plan een telefonisch adviesgesprek