Help mij

Budgetbeheer Coevorden

Bent u op zoek naar een budgetbeheerder in Coevorden zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Coevorden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

Schulden oplossen in Coevorden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Coevorden.

MEE

MEE

In Coevorden werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Coevorden budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Coevorden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Coevorden samen?

Aktiva werkt in Coevorden met diverse organisaties samen, waaronder:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Coevorden samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Coevorden daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden helpt u in de regio Coevorden bij vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen. Wij ondersteunen in Coevorden daarbij met financieel beheer.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Coevorden samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Coevorden samen met Humanitas. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek