Help mij

Budgetbeheer Eindhoven

Woon jij in Eindhoven en zoek jij budgetbeheer bij een betrouwbare budgetbeheerder? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar budgetbeheer aan in Eindhoven dankzij de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Eindhoven, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Eindhoven »

Schulden oplossen in Eindhoven

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Eindhoven.

MEE

MEE

In Eindhoven werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Eindhoven budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
  • Informeel en persoonlijk in contact

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Eindhoven gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Eindhoven »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Eindhoven samen?

Aktiva werkt in Eindhoven met diverse organisaties samen, waaronder:

GGZ

GGZ

In Eindhoven werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Eindhoven is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Eindhoven ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Eindhoven hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Eindhoven werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Eindhoven algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Eindhoven werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Limor

Limor

Wij werken in Eindhoven samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Eindhoven is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek