Help mij

Budgetbeheer Hardenberg

Samen met uw budgetbeheerder in Hardenberg werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hardenberg, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hardenberg »

Schulden oplossen in Hardenberg

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hardenberg.

MEE

MEE

In Hardenberg werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hardenberg budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hardenberg gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hardenberg »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hardenberg samen?

Aktiva werkt in Hardenberg met diverse organisaties samen, waaronder:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Hardenberg waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Tactus Hardenberg

Tactus Hardenberg

Tactus en Aktiva werken in de regio Hardenberg aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Hardenberg.
RIBW Groep Overijssel Hardenberg

RIBW Groep Overijssel Hardenberg

Op het gebied van begeleid wonen in Hardenberg ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Limor Hardenberg

Limor Hardenberg

Wij werken in Hardenberg samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hardenberg is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Dienst Justitiele Inrichtingen – FPC Veldzicht te Balkbrug

Dienst Justitiele Inrichtingen – FPC Veldzicht te Balkbrug

Samen met FPC Veldzicht begeleiden wij (ex)gedetineerden terug naar de (burger)maatschappij. Als bewindvoerder zorgen wij dat de financiën bewaakt worden en er geen betalingsproblemen ontstaan.
Transfore

Transfore

Samen met Transfore in Hardenberg werken wij aan de behandeling van clienten met grensoverschrijvend gedrag. Zo dragen Aktiva en Transfore bij een een veiligere samenleving in Hardenberg
Plan een telefonisch adviesgesprek