Budgetbeheer Haren

Samen met uw budgetbeheerder in Haren werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Haren, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haren »

Schulden oplossen in Haren

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Haren.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Haren (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Haren. Aktiva biedt in de gemeente Haren budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Haren gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haren »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Haren samen?

Aktiva werkt in Haren met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Haren samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Haren is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Haren samen met Humanitas. Deze samenwerking in Haren is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Haren daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Haren samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Haren is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Haren samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Haren is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Haren samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Haren is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Plan een telefonisch adviesgesprek