Help mij

Budgetbeheer Hellendoorn

Samen met jouw budgetbeheerder in Hellendoorn werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt budgetbeheer in Hellendoorn en heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hellendoorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

Schulden oplossen in Hellendoorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hellendoorn.

MEE

MEE

In Hellendoorn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hellendoorn budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contact
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hellendoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hellendoorn samen?

Aktiva werkt in Hellendoorn met diverse organisaties samen, waaronder:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Hellendoorn ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Hellendoorn hun cliënten bij financieel beheer.
Humanitas

Humanitas

In de regio Hellendoorn ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Hellendoorn werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Hellendoorn algemene ondersteuning
‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Hellendoorn mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Plan een telefonisch adviesgesprek