Help mij

Budgetbeheer Hengelo

Samen met jouw budgetbeheerder in Hengelo werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer aan om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hengelo, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hengelo »

Schulden oplossen in Hengelo

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hengelo.

MEE

MEE

In Hengelo werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Hengelo budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hengelo gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hengelo »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hengelo samen?

Aktiva werkt in Hengelo met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Hengelo samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hengelo is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Hengelo samen met Dimence. Deze samenwerking in Hengelo is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Hengelo aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Hengelo.
Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Stadsbank Oost Nederland te Hengelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Hengelo
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Hengelo. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Hengelo samen met Humanitas. Deze samenwerking in Hengelo is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek