Help mij

Budgetbeheer 's-Hertogenbosch

Woon jij in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en zoek jij budgetbeheer bij een betrouwbare budgetbeheerder? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar budgetbeheer aan in de gemeente ‘s-Hertogenbosch dankzij de inzet van professionele en betrouwbare budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in 's-Hertogenbosch, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in 's-Hertogenbosch »

Schulden oplossen in 's-Hertogenbosch

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in 's-Hertogenbosch.

MEE

MEE

In 's-Hertogenbosch werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio 's-Hertogenbosch budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
  • Informeel en persoonlijk in contact

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente 's-Hertogenbosch gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in 's-Hertogenbosch »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in 's-Hertogenbosch samen?

Aktiva werkt in 's-Hertogenbosch met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE

MEE

In 's-Hertogenbosch werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Leger des Heils

Leger des Heils

In 's-Hertogenbosch werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio 's-Hertogenbosch algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in 's-Hertogenbosch ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in 's-Hertogenbosch hun cliënten bij financieel beheer.
Limor

Limor

Wij werken in 's-Hertogenbosch samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in 's-Hertogenbosch is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
GGZ

GGZ

In 's-Hertogenbosch werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in 's-Hertogenbosch is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.
Plan een telefonisch adviesgesprek