Help mij

Budgetbeheer Menterwolde

Samen met uw budgetbeheerder in Menterwolde werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Menterwolde, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Menterwolde »

Schulden oplossen in Menterwolde

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Menterwolde.

MEE

MEE

In Menterwolde werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Menterwolde budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Menterwolde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Menterwolde »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Menterwolde samen?

Aktiva werkt in Menterwolde met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Menterwolde samen met Humanitas. Deze samenwerking in Menterwolde is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Menterwolde samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Menterwolde is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Menterwolde daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Menterwolde waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Menterwolde samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Menterwolde is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Menterwolde samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Menterwolde is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek