Help mij

Budgetbeheer Midden-Drenthe

Samen met uw budgetbeheerder in Midden-Drenthe werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Midden-Drenthe, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Schulden oplossen in Midden-Drenthe

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Midden-Drenthe.

MEE

MEE

In Midden-Drenthe werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Midden-Drenthe budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Midden-Drenthe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Midden-Drenthe samen?

Aktiva werkt in Midden-Drenthe met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Midden-Drenthe samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Midden-Drenthe samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Midden-Drenthe waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
VNN Beilen

VNN Beilen

Wij werken in de regio Midden-Drenthe samen met VNN om mensen met ernstige chronische verslavingen en psychische stoornissen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek