Help mij

Budgetbeheer Nijmegen

Budgetbeheer is een van de specialismen van Aktiva die wij aanbieden in Nijmegen en de regio daarbuiten. Ben jij op zoek naar een budgetbeheerder die elke dag bereikbaar is en jouw inzage geeft in jouw eigen financiële situatie? Vul dan ons Help-formulier in en wij bellen jou direct terug voor het opzetten van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Nijmegen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Nijmegen »

Schulden oplossen in Nijmegen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Nijmegen.

Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen

In de regio Nijmegen werkt Aktiva samen met de Gemeente Nijmegen in het kader van schuldhulpverlening en bijzondere bijstandsaanvragen.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Nijmegen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Binnen 24 uur contact
  • Binnen 7 dagen een adviesgesprek
  • Altijd en overal inzicht in jouw financiële situatie

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Nijmegen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Nijmegen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Nijmegen samen?

Aktiva werkt in Nijmegen met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Nijmegen werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Nijmegen algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Nijmegen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Humanitas

Humanitas

In de regio Nijmegen ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen

In de regio Nijmegen werkt Aktiva samen met de Gemeente Nijmegen in het kader van schuldhulpverlening en bijzondere bijstandsaanvragen.
Rechtbank Nijmegen

Rechtbank Nijmegen

De aanvragen voor bewind in Nijmegen dienen wij in bij de Rechtbank Nijmegen. In de regio Nijmegen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek