Help mij

Budgetbeheer Oldenzaal

Samen met uw budgetbeheerder in Oldenzaal werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Oldenzaal, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

Schulden oplossen in Oldenzaal

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Oldenzaal.

MEE

MEE

In Oldenzaal werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Oldenzaal budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Oldenzaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldenzaal samen?

Aktiva werkt in Oldenzaal met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met Dimence. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Oldenzaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Oldenzaal
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Oldenzaal aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Oldenzaal.
Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Oldenzaal ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek