Help mij

Budgetbeheer Ommen

Samen met uw budgetbeheerder in Ommen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ommen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

Schulden oplossen in Ommen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ommen.

MEE

MEE

In Ommen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Ommen budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ommen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Ommen samen?

Aktiva werkt in Ommen met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Zwolle

Dimence Regio Zwolle

Wij werken in Ommen samen met Dimence. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Ommen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Ommen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Ommen.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Ommen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Ommen een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Ommen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Ommen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Plan een telefonisch adviesgesprek