Help mij

Budgetbeheer Ooststellingwerf

Samen met jouw budgetbeheerder in Ooststellingwerf werken aan een schuldenvrije toekomst via budgetbeheer? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ooststellingwerf, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ooststellingwerf »

Schulden oplossen in Ooststellingwerf

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ooststellingwerf.

MEE

MEE

In Ooststellingwerf werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Ooststellingwerf budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk
  • Snelle hulp
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ooststellingwerf gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ooststellingwerf »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Ooststellingwerf samen?

Aktiva werkt in Ooststellingwerf met diverse organisaties samen, waaronder:

Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Ooststellingwerf én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Ooststellingwerf. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Plan een telefonisch adviesgesprek