Budgetbeheer Ooststellingwerf

Samen met uw budgetbeheerder in Ooststellingwerf werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ooststellingwerf, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ooststellingwerf »

Schulden oplossen in Ooststellingwerf

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ooststellingwerf.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Ooststellingwerf (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Ooststellingwerf. Aktiva biedt in de gemeente Ooststellingwerf budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ooststellingwerf gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ooststellingwerf »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Ooststellingwerf samen?

Aktiva werkt in Ooststellingwerf met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Ooststellingwerf én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Ooststellingwerf. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Ooststellingwerf samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Ooststellingwerf is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Plan een telefonisch adviesgesprek