Help mij

Budgetbeheer Pekela

Samen met jouw budgetbeheerder in Pekela werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekende budgetbeheer aan om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Pekela, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

Schulden oplossen in Pekela

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Pekela.

MEE

MEE

In Pekela werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Pekela budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerder
  • Jij wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Pekela gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Pekela samen?

Aktiva werkt in Pekela met diverse organisaties samen, waaronder:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Pekela dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Pekela is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Pekela samen met Humanitas. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Pekela samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Pekela is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Pekela samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek