Help mij

Budgetbeheer Stadskanaal

Samen met jouw budgetbeheerder in Stadskanaal werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva biedt uitstekend budgetbeheer aan om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Stadskanaal, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

Schulden oplossen in Stadskanaal

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Stadskanaal.

MEE

MEE

In Stadskanaal werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Stadskanaal budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Stadskanaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Stadskanaal samen?

Aktiva werkt in Stadskanaal met diverse organisaties samen, waaronder:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Stadskanaal waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Stadskanaal werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Stadskanaal algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Stadskanaal ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Stadskanaal hun cliënten bij financieel beheer.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Stadskanaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek