Help mij

Budgetbeheer Staphorst

Samen met uw budgetbeheerder in Staphorst werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Staphorst, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Staphorst »

Schulden oplossen in Staphorst

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Staphorst.

MEE

MEE

In Staphorst werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Staphorst budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Staphorst gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Staphorst »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Staphorst samen?

Aktiva werkt in Staphorst met diverse organisaties samen, waaronder:

RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Staphorst ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Staphorst aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Staphorst.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Staphorst samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Staphorst samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Staphorst samen met Promens Care. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Staphorst een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Plan een telefonisch adviesgesprek