Help mij

Budgetbeheer Veendam

Budgetbeheer in Veendam en samen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva helpt jou hierbij met de inzet van uitstekende budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Veendam, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Veendam »

Schulden oplossen in Veendam

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Veendam.

MEE

MEE

In Veendam werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Veendam budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Veendam gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Veendam »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Veendam samen?

Aktiva werkt in Veendam met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Veendam daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Veendam samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Veendam samen met Humanitas. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Veendam samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Veendam is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Veendam samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek