Help mij

Budgetbeheer Zevenaar

Woon je in de regio Zevenaar en ben je op zoek naar betrouwbare budgetbeheer? Zoek dan niet verder en neem contact op met een van onze budgetbeheerders in Zevenaar. De budgetbeheerders van Aktiva nemen binnen 24 uur contact met je op om de situatie door te spreken.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Zevenaar, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zevenaar »

Schulden oplossen in Zevenaar

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Zevenaar.

Gemeente Zevenaar

Gemeente Zevenaar

In de regio Zevenaar werkt Aktiva samen met de Gemeente Zevenaar voor de begeleiding naar schuldhulpverlening en aanvragen voor bijzondere bijstand.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Zevenaar budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Binnen 24 uur teruggebeld
  • Binnen 7 dagen een afspraak
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Zevenaar gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zevenaar »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zevenaar samen?

Aktiva werkt in Zevenaar met diverse organisaties samen, waaronder:

Gemeente Zevenaar

Gemeente Zevenaar

In de regio Zevenaar werkt Aktiva samen met de Gemeente Zevenaar voor de begeleiding naar schuldhulpverlening en aanvragen voor bijzondere bijstand.
Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Zevenaar dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Zevenaar is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Zevenaar werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Zevenaar algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Zevenaar werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek