Help mij

Bewindvoering Hoogeveen

Zoek je bewindvoering in de regio Hoogeveen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en je een eigen bewindvoerder krijgt? Kies dan in Hoogeveen voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Hoogeveen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hoogeveen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

In Hoogeveen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Hoogeveen dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Hoogeveen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Hoogeveen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hoogeveen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hoogeveen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hoogeveen met diverse organisaties samen:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Hoogeveen waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Hoogeveen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Leger des Heils – Korps Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Hoogeveen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Trans Hoogeveen

De Trans Hoogeveen

De Trans biedt ambulante begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, jongeren, gezinnen en ouderen in de Hoogeveen. Aktiva helpt deze groep met het financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek